berdebar

Now 37weekk...tpi ada mcm kputihan bnyk

10 Các câu trả lời

Sy pon tibe2 jd keputihan byk jgk la..mase p hosp mase 37w sambil2 doc check jln die terus sapu krim ape tah kat bwh tu...esok nye kurang da keputihan tu...skrg da 39w da

Doc ada ckp bila da msuk 3rd trimester ni mmg keputihan akan kluar...doc ckp utk prepare proses nk brsalin nnt...so mmg akan ada lendir2 keputihan..

Pantau keputihan tu, kalau rasa tak ok, pergi klinik, atau maklumkn nurse in charge sbb nurse sy ckp takut kena gbs

Sy pon sama, rasa xselesa sebab bykkan, isnin ni sy checkup nak bgtahu nurse, risau pulak takut jadi infection

Tempoh hari sy pun macam tu. Bila bagitahu doktor, doktor kata normal bila end of pregnancy sbb hormone kacau.

Samaaaa. Da masuk ubat insert pon sekejap je dia hilang. Lps sminggu dua dia klua byk balik.

Sy kne mcm tu jugak.. Tp pakai antibiotik alhamdulillah ok dah

semoga semua baik baik saja. berdoa banyak banyak 💕

Boleh bagi tahu misi/doktor sis

Tpi doc xbgi antibiotik