Saya ada keputihan tp xgatal....yg mnjadi mslh spender semua berlubang2 sbb keputihan tu. Normal ke?

Now 27 minggu

2 Các câu trả lời

Try cuci spender pakai sabun mandi untuk bersihkan keputihan terlebih dahulu. Baru cuci sekali dengan pakaian lain. Saya buat begitu, insyallah tak koyak dah spender sis lepas ni. Make sure pakai spender cotton. Supaya miss v tak lembab. Selamat mencuba.

4y trước

tQ sharing sis🥰🥰

hehhe sy pn prnh mcm tu sis.. tpi alhmdulilah tak de ape2 brlaku.. normal kot

4y trước

owhh xpela cmtu, risau juga😁