789 month

Now 20 weeks. Huhu rasa takut tu sentiasa ada caner agaknya klo baby bump da ada nanti,bole share tak other mommy yang dah 7 8 9bulan experience korang. Apa yang saya risaukan ialah takut sukar bernafas kelak huhu some people say bila baby dah membesar susah nak bernafas katanya. Saya first baby,xda pengalaman lagi and plus saya ada semput kadang tu rasa never semacam bila terfikir huhu. Bantu saya bagi positif vibes dear other mama

2 Các câu trả lời

Takda pun macam tu. Mummy kena selesakan diri sendiri. Cari posisi sesuai utk tidur, baring, duduk. Jngn diri lama, Kalau penat rehat. Saya pun baby first dah selesai pun bersalin. Keep positive ja.