craving laksa so much!

can or not eat laksa..some people said to me,its not good for our baby.. #first trimester

7 Các câu trả lời

boleh je makan... yang sakitnya bila morning sickness and heartburn tu je.. i pun kadang2 makan juga laksa..tapi laksa sarawak la..then tanggung sendiri kena heartburn tahap dewa..huhuhuhu

5y trước

thanks sis 😍.. saya kena makan jugak ni..dah terbayang2 😂😂

Depend jugak. Lain org lain ragamnye. Xsemue perempuan rase pembawakan. Saye dulu pas makan laksa terus pening kepale muntah muntah. Ade org tu rilek je 😂

mkn je lah kalau teringin. time saya dulu tiap2 hari cari d laksa tu. smpai anak n suami tanya x jemu ke mkn.

Saya makan je sis...xde apa2 pon...xtahu pulak masa preegy xboleh mkn laksa..

Me too, teringin nak rasa laksa telur bersarang..

5y trước

kalau mkn setakat 1 mangkuk takpe kot.. 😁

sy makan je so far takde apa2 effect lgi la

Makan sja sis