Anak skip merangkak

Norml ke kalau anak skip merangkak?? Anak saya pandai duduk masa 5 bulan pastu 7 bulan ni dia pandai berdiri,, kalau merangkak dia xnak,, bila di suruh merangkak alan nangis mcm kena dera. #firstmom #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #firstmom

5 Các câu trả lời

lebih baik ikut milestones dia...merangkak pon ada banyak kelebihan untuk baby..bole Google sebab tak pandai nak explain..mungkin mummy bole main merangkak sama2 dgn baby untuk ajar dia merangkak

xpe pon awak. xde masalah. bagi sy normal je. ada baby langkau step. mcm anak sy langkau step. xmengesot. dia terus nk merangkak

Normal rasanya. Anak saya 7 bulan merangkak pun belum. Asyik push up memanjang hahaha

ada je sis.. anak kwn saya.. da bjln bru nak mrangkak.. its ok.. normal je tu.

Ank sy 7bulan bru blajar pusing2 msa meniarap 😁