BUASIR TIME PREGNANT

Normal x time pregnant kita kena buasir smpai ada yg tkluar kat pnggung tu😅sorry yaa klu ayt x bbrpa sopan🤭#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

5 Các câu trả lời

xpasti normal atau x...tp yg pasti awk kena tolak masuk blk...jgn bia lama2 kat lua....lg lama lg susah nk masuk blk ..n kalau smpai mgganggu awk nk duduk....refer ke doc.. sesetengah buasir yg jenis keluar ni kalau bsr sgt dan xboleh masuk semula doc akn buat pembedahan kecil utk buang

8mo trước

dah tolak balik msuk, tpi asl nak mbuang msti akn tkluar.

eyh sama lah saya . kena tolak masuk balik lagi2 kalau lepas puupu. nanti nak meneran time beranak nanti camne lah agaknye.. malu lah takut terpupu ke

8mo trước

Sama.sy tolak masuk semula stiap kali lps mmbuang huhu.dh hjung² trimester ni mcm² hal la pon.sy pon dok pikir,kang aku besalin cmne laa gayanya dok tklua

saya puj gitu skrg dh masukkan balik lama lama dia terkeluar, doc ckp klau tk sakit tkpe mmg normal gitu em

Normal. Kalau rasa memudaratkan awak refer pada dr awak.

Normal