sakit di celah peha

Normal x kalau rasa sakit di celah2 peha time hamil?5 month already

16 Các câu trả lời

Tido mengiring pun sakit. Lagi2 peha yang kne tindih. Kadang2 peha yg kat atas pun lenguh. Berkalih tido dah berapa kali sbb nk selesakan diri. Belum campur nk terkencing lagi. Sabarlahhh dugaan😄

5y trước

Btul sis..nk bgun kencing mlm2 tu pling seksa..sabar jelah😂

Sye dh masuk 8buln lebh lagi terasa celah kangkang sakit...Time tido tibe2 kejang...😁..tido kiri kanan pon dh xboleh nk bantu...

5y trước

Kan...bertabah jelah demi ank😁

rasa jgk..smalam sy urut skit slow2 je..pastu mcm ok skit..tp still rasa kdg2 klu ddk lama sgt ke cmtu la..

Normal sis..... Sama... Kdg sakit belakang... Mmg cepat penat.. 😃😃😃😆😆😊😊Jgn risau ye

4y trước

Trima ksh sis

Saya pun sakit jgk. Lg dah nak bersalin tggu hari ni. Smpai kdg2 rasa nak nangis. Minta suami urut je la...

5y trước

Amin

Sy pun mengalaminya. Especially time tdo lagi terasa sakitnya 😅

5y trước

Btul sis..nk bgun tu ya ampun seksa rsa😂

Normal rasa nya..tp saya nk msok 7bln baru rsa sakit..

Sy bru pregnant 3 bulan dh sakit.. 😭😭

Ye normal

Normal