Gigi ngilu

Normal x gigi terasa ngilu pada awal kehamilan...momy2 boleh suggest ubat gigi untk hilangkan gigi ngilu...?? #9weeks #firstbaby

1 Trả lời

Ubat gigi boleh cuba Sensodyne. Gigi nyilu tanda kekurangan kalsium shared dgn baby. Apa yg lebih mustahak ialah pengambilan Calcium + D3 supaya cukup keperluan kalsium ibu n baby boleh elak cramp n sakit blkg juga. Apapun dptkn nasihat doktor dos yg selamat semasa mengandung & ikut kesesuaian kesihatan semasa Sis.

5y trước

Ok trime kasih sis😊