5week rasa berdenyut

Normal x 5week, tapi rasa cam berdenyut ja kat perut ni. Ikut kiraan baru genap 5week. Scan pun ada nampak kantung dah. Tq semua.

3 Các câu trả lời

Denyut tu nadi si ibu. 5w biasa kantung shj . Repeat scan lagi 2 mggu. InshaAllah dh ad dnyutan. Tp kita ibu xkn rsa. Kcuali bby dh besaa skit dlm kndungan. Dia mula sedu. Kita akan rasa nyut2. 15 ke 20mnit. 😊

saya sekarang masuk 5week sama rasa macam tu berdenyut kat perut kadang rasa sedikit tidak selesa di bagian ari ari saya...

Nadi ibu...5w tu bru kantung je 12w bru ada nampak jelas baby dan heart beat...sy rasa denyut2 baby pun 18w.