Assalamualaikum.. nak tanya normal tak , baby saya baru 1m17d tapi sukatan susu dya 4onz .. Susu fm

Normal tak tu

2 Các câu trả lời

Baby boy kaa ? Selalu baby boy demand sikit susu . Kalau tak , 3 oz jaa . Kecuali lepas sejam atau duajam boleh bagi 1 oz kalau baby demand susu . Kalau mix susu badan meriah tak ?

2y trước

Susu formula ikut sukatan tau , jangan kurangkan susu atau air . Hilang khasiat dan nak berak susah . Lagi2 awak mix kena pastikan berak sebab awak more to formula banyak .

Awak kasi susu apa ye? Sy Ikut sukatan dkt kotak. Awak mix dgn bf ? Sbb kalau sebulan. Sukatan dia 3oz.

2y trước

susu lactogen .. saya tak ikut sukatan kotak sya kurangkan sikit sebab pekat sgt .. iyaa saya mix tapi kdang2 sebab susu saya tak bnyk