16 week

Normal tak rasa perut mengeras lepas tu rasa macam pergerakkan dalam perut?

1 Trả lời

Normal sis. Maybe sis terlalu bnyk bergerak or buat keje jd keras perut. Kalo sis rehat akn ok semula. Wah 16w dah rasa pergerakan bby. Tahniah. Tapi awal2 biasa kurang sikit rasa nanti minggu ke minggu akn rasa lebih kerap bby bergerak. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw