kandungan 7minggu

hi , normal tak kalau scan kandungan baru 6minggu . kalau ikutkan dari hari first last day period dah 7minggu 4hari harini . 20/6 hari tu pegi scan sepatutnya 7minggu tapi scan kandungan baru 6 minggu . harini pegi scan sekali lagi tapi klinik yang berbeza kandungan baru 6minggu 1hari . 2minggu lagi doc suruh repeat scan . risau pulak sebab beza seminggu . #firstmom #bantusharing

4 Các câu trả lời

Sama situasi dengan saya. Dah 7 minggu kalau ikut last period start date. Tapi scan perut baru 6 minggu 3 hari. Risau jugak tapi doktor kata jangan risau dan buat scan lagi dalam dua minggu.

1t trước

itu la , semoga yang baik baik jela semua 🥰

normal. lama2 nnt dia ikut sama dgn tarikh kita last period

1t trước

okay thankyou 🥰

Normal..Sis scan kat swasta ke?

1t trước

ya kat swasta

Normal

1t trước

okay thankyou 🥰