31w 2d seperti ada y menekan d bawah

normal tak kalau rasa ada y menekan² bahagian bawah .. ngilu rasa ..x jga sakit la... sy ada history beranak 31w 4d sblm ne .. risau plak terberanak awal jga kali ne... #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sy pn nak tahu sis. Sy pn ada history bsalin awl 35w6d. risau Kali ni pun sama 😌 ngilu d bhgian bawah tuu. doc ckp kpla bby dkat bawah. Dari minggu ke 29 lagii. skrg dah 31w3d

8mo trước

hampir sama plak kita ne...nnt dah beranak roger ya... sy ne excited.. tp risau juga...

Jika ada sejarah bersalin awal, baik puan buat pemeriksaan dgn doktor.