Kulit kepala gatal

Normal tak kalau kepala rasa gatal-gatal masa first trimister ? Dah hari-hari syampoo 😅 hehehe

8 Các câu trả lời

Hormon ka tu sis, saya dengan gatal, pdhal suruh hsbnd cek tak de pulak klimumur. rambut gugur, syampoo tak boleh yg kuat bau, kena bau strawbery la ap la, hahaha Ni dah masuk trimester kedua, bru okey sikit, rambut kurang dah gugurnyaa, tapi jdi malas mandi la pulakk🤧

syampoo x boleh hari² .. cuba 2x seminggu je atau hari² basahkan rambut tapi syampoo selang seli .. sy tak guna syampoo langsung Just aply minyak zaitun je Alhamdulillah semakin baik

you kuat berpeluh tak? macam i memang kuat berpeluh masa pregnant ni, so mmg gatal lah citernya 🥹😅 sehari 3-4 kali mandi, memang kena basuh cuci rambut. 😅

2y trước

Tak pun. Cuma die jadi gatal hehehe.

smp berkelimomur da ni sis, stress🤣 sebulan tak paka sabun mandi, mandi kambing🤣bau sabun tak bole hadam

2y trước

Kesiannya. Sabar ya mummy. Moga dipermudahkan segala urusan ♥️

saya pun bru 8 mnggu..x pernah2 gatal kpla..pregnant trus gatal satu kpla...pembawakan budak kot..hehe...

2y trước

Itulah, hehehee husband dan saya mcam pelik juga..

Lain orang lain simptom hamil ni. Mungkin tu perubahan hormon waktu pregnant hehehehe

Samaaaaa. Sampai ingat ada kutu tau 🤣🤣 padahal takda pun. Rasanya hormon kot

Sama sis, gatal gila ya. Now dah okay. Cuci je dgn shampoo yg ada menthol yg sejuk sejuk

2y trước

Hehe tulah, hari-hari syampoo dengan yang scalp itchy punye.