Sakit bawah ari ari

Saya puasa just satu hari tinggal.. selalu rasa jugak sakit bahagian ari ari tapi okay ja, tapi harini sakit makin menjadi.. tanya nurse cakap kurang air or nak jadi kencing kotor.. perut saya 17w.. kalau ibu ibu semua macam ni ada yang teruskan je berpuasa atau tak? Sekadar pertanyaan sebab first baby.. thank you ☺️#firstbaby

2 Các câu trả lời

sy kencng kotor mmg sakit perut tpi tk dpt ckp belah mana. punca nya sbb kurang mnum air . so sy tak puasa th next 5 days sebab makan ubat doktor bagi. awak kalau nk puasa jugak, air kosong kena banykkan mnum

1y trước

Owh okay awak thanks ya 🫶🏻

saya pun mcm puan juga. selalu sakit ari ari. kalo semakin menjadi mcm tu. better buka lah puan. kita tak tau ape jadi kat baby belah dalam. puasa kita boleh ganti nanti. risau jadi pape kat baby belah dlm.

1y trước

Huhuu okay baik teruma kasih 🫶🏻