Berat bayi dalam kandungan

Normal tak berat baby 28weeks 1.08kg? sebab sy tgok ada yg 1.3/1.5kg mcm tu 😅 Adakah dikategorikan baby kecil? Doktor cakap normal je, tapi lepas tgok bby org lain lagi berat trus rasa risau pula😐#ingintahu #firstmom

9 Các câu trả lời

Awak jangan risau. In shaa Allah tak ada apa2. Sy check KK 29 weeks haritu dia kata kecik 1.04kg. Tp semalam saya ada ke hospital sebab sy naik alahan satu badan gatal2. refer o&g, scan tup2 berat dah 1.3kg.

5mo trước

Thankyou jawab❤️ harap dipermudahkan urusan

Kalau awk google kan..semua carta tunjuk berat bayi 28minggu anggaran 1.1kg. So its normal je. Jgn risau, jgn bandingkan.

5mo trước

Thankyou awk❤️

Normal sis,asalkan x 1kg ke bawah. Masih ada peluang untuk bagi berat baby naik lagi. Jangan risau

5mo trước

Ye lah kan, harap2 next checkup naik lah 🤭 sebab takut lah mcm kecil sangat pun ada

sy masa scan 28week bru2 nie berat bby 1.116kg je🤭

If doktor cakap normal then nothing to worry awak😊

5mo trước

Hehe, risau sebab belum ada pengalaman😅 Thankyou jawab❤️

Saya 29week baby 1.3kg.doc kata besarr😂

5mo trước

30week naik 1.6kg😅

ada tak cara untuk naikkan berat baby?

5mo trước

Ada orang kata kena minum susu kambing

Sy check up 29w baby Berat 1.3kg.

5mo trước

Sama. Pastu 30week tetiba jadi 1.6kg. Risauuuuu😩

okey je tu Normal