Baby 1 bulan 11 hari xda eye contact

Normal tak baby 1 bulan lebih xda eye contact? Atu pekembangnya lambat ?

1 Trả lời

1 bulan lebih ni pandang dia masih belum jelas lagi. nmpk kita mcm bayang2 je. masih normal takde eye contact utk umur tu. kalau risau boleh pergi cek dgn doktor. boleh buat aktiviti tunjuk flash card yg gmbr warna hitam putih kat dia, gerak kiri kanan sikit2 tgok mata dia ikut tak flash card tu.

3mo trước

kcik lg normal laa. baby sy sat ja ikut flash card sbb nk tdo ja haha