Gambar Scan 11w 5d

Hello , is it normal scan macam ni ? Hari tu doktor cakap semua ok tapi nampak pelik pula , risau sangat . #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

Gambar Scan 11w 5d
10 Các câu trả lời

Doktor dah cakap semua ok, moga2 ok baik2 je la semuanya. Gambar scan mmg kadang2 nmpk pelik, plus scan benda yg kat dalam badan, bukan mcm ambik gambar boleh adjust2 bagi nmpak comel. Okay dah tu pakar yg baca scan pun dah kata okay. Kalau rasa Xsedap hati jgk, dptkan second opinion drp doktor lain, klinik lain. Takpun nnti buat details scan. Tp bg Sy as long as doktor cakap ok, InsyaAllah okay…

no need to worries. dktor tu pakar lagi dari kita.. slagi dia ckp ok and normal slagi tu kita harus keep positive. takda apa nak d risaukan. 👍🏻

oke je sis.. lagipun 11w belum sepenuhnya terbentuk lagi.. selagi doc kata oke semua, tiada apa yg perlu dirisaukan..

inshaaAllah ok je. biasa lah tu awal2 x nmpk sgt bentuknya. nnti dah 6 7 bln nampak lah bentuk muka babynya

11 minggu. selalu nya memang macam tu. cuba repeat scan kat swasta 5D selepas 19 minggu

jgn fikir benda yg tak elok sis...Think positif,doktor cakap ok that mean ok...

think positive mum..👌💪👍 jgn terlalu fikirkan sgt..

mcm mna skrg sis..bby normal?

Nampak pelik macam mana tu sis

3y trước

Oooo normal je nampak mcm tu rasanya sbb hitam putih kan 😅

fikir positif yaa