Nak tanya

Normal Kew 6weeks tapi tak nmpk perut membesar sebab nampak slim jer . Atau sebab masih kecik

4 Các câu trả lời

6 weeks ade y belum nmpk kantung pon lg awk😁kalau tgok apps pon 6 weeks ni dia besar coklat chip je.. Hihi.. Can u image if 6 weeks da nampak baby bump.. So 40 weeks nti besar mana la gamak nye hihi ok moga mama n baby sihat selalu ye

sis boleh tgk dekat weekly developement bby kt apps kita ni ☺️ nnti second trimester bru nmpk perubahan . tp ada jgk yg awal sikit.

biasanya..16 weeks baru nmpak baby bump....

2y trước

ohh mcmtu . faham ii . tq ya 🥰

awal trimester memang tak berapa nmpak 🤗

2y trước

ohh yeke patut sy rase tk besar Kew ape . 😅