najis hitam

Normal ke waktu pregnant najis warna hitam ye . Risau pulak

35 Các câu trả lời

Sy pn bru jadi semalam.. Bkan nk kata. Bau dia mcm setahun xcuci longkang.. Busuk btul 😂😂😂... Lain mcm jaaa nengok najis sy mcm tu.. Kta mkan ubat sma kot.. Tu jd mcm tu..

10mo trước

sory sis,, tergelak Sye😂,,Sye pun same ,, terkejut mule2,,ingtkn knpe la jd mcm tu

sy makan obimin+iron tablet+b-complex+asid folic royce najis jadi hitam betul 😅😅😅😑😑 kalau tak makan obimin je.. disebabkan hb drop.. kena tambah ubat🥴🥴

normal .. sbb effect ubat yg kita mkn tu ... tak ad ap2 pun .... cuma kena mnum air bnyak ye sis .. sbb nnti boleh jadi sembelit pulak😂

Nurse dah inform awal2 kalau makan ubat tambah darah mcm Obimin ke Zincofer ke mmg najis akan hitam. Normal 👌

Normal sebab ambil folic acid. Itu yang menunjukkan kandungan nya serap ke dalam badan

3y trước

ok, lega..ingat kenapa

Normal sis sbb makan iron tablet . Masa nurse bagi iron tablet mmg nurse bgthu najis berwrna hitam .

ia normal.puan sbb puan mkn iron 😉✌najis akan berwrna hitam.. #TAPSupermoms

Tu makne nye pyerapan ubt tu ok..elok la taik jadi hitam

normal.. sbb mkn iron tablet.. mmg poo poo wane hitam

kalau awak makan ubat iron tablet tu yg najis hitam.