hidung berdarah

normal ke waktu pregnant hidung kerap berdarah ya ? seminggu tu boleh kata 3 4 kali jugak la

hidung berdarah
42 Các câu trả lời

Normal... Sy kerap jadi biler da hujung2 trimester ke2 nk masok ke3.. Bler da msok trimester ke3.. Lagi kerap brdarahnye.

Cepat rujuk ke klinik/hospital. Kita pun takpasti punca apa. Macam2 boleh jadi. Semoga dipermudahkan urusan Puan.

Normal.. Sy pun sllu.. Tp dkter saran kn minum air bnyak n ckupkan rehat.. Sykur skrng dh xda gix hdung brdarah.

Ade sesetgh individu akn alami pendarahan hidung msa hamil..tp klau getting worse better refer doctor quickly

Sy pregnant pon nosebleed bnyk mcm tu jgk.. tp alhamdulillah xde Pape.. yg penting kena refer doktor jgk

mungkin sebab panas, tapi lebih baik terus ke klinik. tanya yg lebih pakar, hati pun tak gundah gulana.

sy biasa gusi je berdarah masa gosok gigi..hidung xde pulak..try tanya dr sis sbb mcm bnyk je darah tuu

Risau pulak tgok sis... Refer doc sis.. Saya pregnant alhamdulillah xde apa2 selain alahan

Masha Allah. Refer pd doc sis. Xpernah pulak sy kena mcm ni. Bnyk pulak tu. 😥

Harap cepat swmbuh sis. Tp bole x nk mntk tlg private kn gmbar tu? 😥😥😥