Saya hamil 7 minggu tapi ada darah coklat setiap hari adakah normal

Normal ke tidak

3 Các câu trả lời

doc ckp keluar drh time pregnant x normal, better awk check. sy bru ii ni keluar spotting bleeding g kk doc x nmpak janin and jntung baby, just nmpak kantung. then diorang refer sy ke hosp untuk buat tvs scan, doc kt kk ckp nmpak jntung pun dh ok alhamdulillah dkt hosp check baby msih ada, kecik sngat time tu 6week 4day

2y trước

Kita sama. Sy dah 7 minggu lebih tp masih belum nampak lagi. Kecik sgt janin tu. Kena scan semula lagi untuk check.

puan ada pergi check dengan doc? kalau belum seeloknya pergi untuk kepastian normal atau tidak.

Tak normal sis . Takut tanda nk gugur elok pg cek