13 Minggu

Normal ke tiada rasa apa2 dkat perut? Saiz mcm biasa je n xda gerak2..?

29 Các câu trả lời

😂😂😂😂 Ade ag yg tanye soalan ni.. Hahhaa bnykkan membaca yee sis.. Jgn malas.. Dekat apps ni pon mcm2 ade.. 13minggu nk rase gerak ape.. Dye kecik lagi... Rajin2 research

Ada check up dkt klinik doktor ada scan x dah bgtau perkembangan baby...Klau rasa was² pergilah klinik bgtau misi...Klau ada nmbr misi ws ja sebab saya klau ada yg was² saya ws misi yg jaga kita masa mengandung..

Normal Sis, 18-20w nnti baru start rasa gerakan baby tu pun slow. Tapi bagus mommy usap2 perut sebab baby dah start sensitif pada sentuhan ibu stage ni mengikut apa yang saya baca

normal sis. 😊 13w baby kecik lagi. saya 19w baru rasa dia menimbul. start 20w baru rasa pergerakan halusss je. hehe.

5y trước

better tunggu 25w sis. 😊 saya skrg 21w g scan kat KK td pun doktor ckp tak nampak lagi.

Same here. Tp sy 12 minggu. Perut kecik je. Perut selalu berbunyi time lapar je 😅 sis ade alahan lagi tak masa week 13 ni?

5y trước

Masih alahan lagi..bila stop ni ?

Normal sbb awl lg... Tgu nnti 20 minggu keatas... Rezeki awl, 16-17da rasa sikit2..

Biasa 16 or 18weeks baru dapat rasa sis..13 weeks awal lagi sabar ya mommy😉

Ikut org juga sis.. Ada yg awal dh rase. Sya dulu.16 w bru rase sikit

Baru lg. Saya dh 14w pun belum. Dlu anak forst 19w bru rasa

Sy yg 16week ni pon tk rasa apa pon lg sis,, awl lg tu...