Breastfeeding

Normal ke tahi baby breastfeeding 5 bulan macam ni? Anak saya selalu berak… ada kena mengena dgn pemakanan saya ke? ##firstmom ##pleasehelp

Breastfeeding
4 Các câu trả lời

anak saya nak masuk 5 bulan pun asyik berak je..sehari 3-4x..saya makan macam biasa je..tahi pun sama macam dalam gambar. saya dah Tanya doc..doc kata normal je kalau masih aktif dan menyusu macam biasa..tapi tu la hati ni still risau😅

bagi saya normal ,selagi dia x de meragam ape ape. Anak saya pun kerap berak ,and selalunya tekstur sme mcm dlm gambar and klu berak je msti penuh gitu Pampers nya

Normal selagi anak ceria, masih nak susu dan berat ok

2y trước

🌻

tgok mcm normal je .