Normal tak

Normal ke setiap hari sakit berbeza kena hadap minggu ke minggu lain sakit.. Kejap perut kejap tegang kejap sakit sengugut kejap lain itu ini itu ini... Overthinking jadinya kalau sakit sikit stiap hari. 😔#seriusnanya

2 Các câu trả lời

Normal sis.. mengandung ni mcm² sakit kita rasa. Ada orang smooth je pregnancy journey dia, ada org sakit itu sakit ini. Mcm saya anak first tak de alahan or sakit apa pon masa mengandung, anak second ari tu, mcm² alahan n sakit rasa 🙃 redha aje.. huhu

normal. jangan stress. nanti semakin besar kandungan awak semakin mcm2 awak rasa. itu la perjuangan seorang ibu untuk melahirkan zuriat☺️.