morning sick

Normal ke setiap hari pening kepala , mual . #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

3 Các câu trả lời

ya sis. sama macam saya. kerap pening kepala. biasa nak kurangkan pening tu, makan kerap tp kuantiti sikit. makan buah2an, elakkan pedas dan masam dulu ye ..

normal sis, sy pun dh 4 org ank mengandung kali baru merasa morning sickness 😰 11week3day

hi mommy. ye sangat normal untuk preggy mommy alami morning sickness.