Sesak nafas first trimester

Normal ke sesak nafas? Padahal saya tak buat apa apa pun,baring je,saya risau sebab saya baru sembuh dari pneumonia bulan 1 yg lalu,dr mmg ada kata saya akan cepat lelah kalau penat,tp ni tak penat,normal ke?#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Hi better to check with Dr. mmg usually akan cepat penat and mengah tapi in case kan pape at least kita tahu awal. So check je dgn Dr. KK pun ok

Normal. Sy selalu sesak nafas ms baby 2nd. Tidur pun kena mengiring je.