Sesak nafas

Normal ke sesak nafas bg preggy mommy? Kandungan 29 weeks n bru2 ni start sesak nafas..

14 Các câu trả lời

normal

Tk berapa nak okei jugak tapi pembawaan kadang kadang buat kita jadi mcam tu. Contoh saya dulu sering sakit hulu hati. Tapi tiada ubat yang dapat diberikan oleh medical team as kita sedang pregnant. Tapi apa apa pun seek your medical team untuk dapatkan advice.

Baby makin besar kan sis. Organ dalaman kita dah dihimpit. So, bawak nafas tu slow2. Jangan panik ok. 🥰

Baby dh mkin membesar...tu yg buat sesak nafas skit kot...