Aslmkm and hai semua ibu2 sy 24w keluar kwputihan yg berwarna kuning glp tp x bau sgtla.

2 Các câu trả lời

Sis, saya nasihatkan sis bagitau nurse ye takut positif gbs. Saya haritu keluar keputihan juga, bagitau doktor, doktor buat vaginal swab untuk tengok ada gbs ke tak (saya check up di private).

2y trước

terima kasih sis,

2y trước

Ada, Rasa lebih Segar je. I dah pakai lama dah fw sdm ni. last baby dah 12y, pun pakai fw Tu, now pregnant pun Masih continue fw sdm ni. mmg keputihan xde masa Hamil & X hamil