Sakit kepala

Normal ke selalu sakit kepala semasa awal pregnancy ni? #ingintahu #firstbaby

13 Các câu trả lời

sye awl2 hritu tk ade alah langsung. nk masuk 9week smpai 11 week ni. sakit kepala rase nk pecah.. mkn pon tk ambik yg minyak2 ,byk mkn nasi kosong ratah2 mcm tu..sye byk mkn buah oren bru kurang sikit sakit kepala

2y trước

Allahu, tq tq sis kongsikan.. sy cuba amalkan buah oren juga

normal , saya first trimester selalu sakit kepala , migrain , rasa nak cabut kepala , memang akan sedia kan koyok , kalau boleh hari² pakai 😅tapi second trimester dah okeyy

2y trước

kann,, rasa nak tercabut kepala.. dah laa setiap hari pulak tu..allahu, dugaan betul.. semoga hilang laa masa second trimester nanti..btw tq sis respond 🥰

Normal sis, saya haritu tri 1 telan 1 biji panadol, (1 hari je saya ambik) tu pon saya tanya doktor dulu, dia kata boleh tapi jgn ambik dos yg banyak 1/2 biji boleh

2y trước

Boleh sis mkn je 1 bijik 😍

Normal sis saya semua anak macam tu ni dah masuk yg ke 8☺️ bila dah masuk second trimester baru stabil saya sentiasa ada koyok dan balm dalam beg utk standby

2y trước

Laaa yekeee..waaahhh meriahnyaaa 😍 okayy sis..kena standby juga laa koyok dgn balm kalau gitu 🥰 tq sis share

normal sis. Saya masa trimester pertama hari² sakit kepala. Skrg dh trimester kedua dh tak sakit kepala dh. Tu sbb perubahan hormon dlm badan.

2y trước

alhamdulillah.. lega rasa.. tq sis sbb respond..semoga sis dan baby selamat sehingga melahirkan 😍

Normal. Sy tgh lalui trimester 1 dr 6 weeks smpai skrg 10 weeks masih sakit kepala lg 🥲. Stndby je minyak cap kapak dlm beg 😅

2y trước

ha'ahh 😍😍 due date bulan 8.. aamin ya rabb 😍

Saya rasa normal sbb masa saya 7weeks-10weeks sakit kepala yg amat. Mmg dkt tangan always ada minyak angin

2y trước

alhamdulillah..lega rasa..sebab mmg start week 7 sampai skrg (week 10) mmg kerap sakit kepala 😫 tq sis respond

ank 1st tiap hari sakit kepala. sy rasa nk telan panandol tiap hri. tp apa kan daya. xboleh

2y trước

allahu.. dugaan betul 😫😫

normal je sis... ada tu sy sampai magrain😂

2y trước

yee sis,, allahu..tak tahan sangat rasa..

Normal. Lain org lain ragam

2y trước

betul betul 😅😅 kawan ofis sy lain pulak ragam dia..tu yg sy risau..sebab sy selalu sakit kepala