size kantung tak selari dgn weeks asal

hi, normal ke scan saya baru ni check kantung sizenya baru 4w3d walhal sepatutnya dah 6weeks? baru ada kantung je.. risau🥺 11hb ni saya repeat scan tapi risau sangat, rasa mcm lama je nak sampaikan ke 11hb tu..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

size kantung tak selari dgn weeks asal
6 Các câu trả lời

masih awal lg. sy scan mase 6mgu, nmpak mcm ni lah lbh kurang. doktor siap tulis kat situ small iugs. scan kali ke2 masa 10mgu. alhamdulillah, nmpak dh baby. insya Allah, doa kn smuanya baik2. jage mkn.

1y trước

Sama macam saya. Dr tulis small iugs juga. Benda tu normal ka? Risau takut janin tak membesar

Doktor sy ckp..saiz kantung xberapa tepat..doktor prefer ukur saiz bby utk mnntukan brpa week pregnancy..so jgn risau ye sis..😊tggu lg 2 mggu check janin plk

Hi sis. first pregnancy haritu macam ni jugak. Sebab tu disarankan scan 8 weeks sbb baru nampak and kita pun jadi tak risau.

Normall. Normally at 6-8weeks baru nampak heartbeat. 4-5week baru dalam process cell berkembang untuk membentuk janin

tengok kantung bulat elok. so probably takda apa tetapi kalau next scan kantung tak membesar juga mungkin perlu risau.

1y trước

Ikut scan. Kalau lari dr LMP

Normal sis. Sy dlu 8 week pun nmpak kntung je. 10 weeks bru nmpak baby. Kdg sbb terlindung