32 week

normal ke scan baby duduk melintang 32 week...

41 Các câu trả lời

sy dr 29 baby kejap kepala bawah,kejap kepala atas,pastu 31 dah ke bawah, 32 dia melintang plk, mgkin sebab ketuban sy byk sgt die asik berpusing

sama la kita sis, masa 27 week ritu baby pusing dah. Cek perut 32 week baby pusing balik. Harap baby berpusing balik sebelum 36week. Aamiin.

Saya mula2 risauu . Ade kwn bg pendapat time solat tuu sujud lame sikit . Ade jugak buat exercise . Harap membantu dgn izin Allah . .

sy skrg 34w 4d , xthu baby da pusing ke x . sbb last scan 32w masih belum pusing . nnt 36w ad checup o&g nnt tgok balik dy da pusing ke x .

3y trước

sama la kita sis. 34weekd masih senget, pastu kejap dah turun. hihi. bawa banyak2 bercakap kata doktor. terutamanye pak die, skali skali usap la perut tu cakap ke die suh turun elok2. insyaAllah. semoga dipermudahkan nanti dibu 🤍

doc kata normal sbb baby masih bole berpusing2 dlm plasenta .

2y trước

ikut saiz badan n saiz bag, biasanya baby da tak bole bergerak sgt bila masuk 36 weeks n above but depends on baby pnya saiz juga, klu baby besar dia da xde space nak berpusing sgt, n klu ikut teor lps 34 weeks baby akn mula menurun (ke arah vagina) utk persediaan bersalin.. so klu lps dia menurun tu dia da tak berpusing arah (kepala ke kaki n vice versa) lagi..

yup.. sy 32 minggu sekejap- breech , skjp kepala dah kat bawah... baby still boleh berpusing3 LG... smpi 36 minggu

betul ke mcm ni lelaki first baby 32weeks

2y trước

ohh ye k sis... x apelh dh rezeki ank lelaki.... alhamdulilah.....

Hi semua , nak tanya laaa , normal ke kadang2 tu rasa denyut2 dekat dalam perut , 32week

2y trước

ooh pahaam. sbb slalu jg gini hehe

sya 32 minggu kepala baby masih di atas 😭 uri tutup habis kat laluan ..esok rview ke pakar doa kn saya mommies smua ...

sme dgn sye 32w still songsang melintang .. kdg rse dia grk2 berpusing tp scan tetap melintang risauu dh puas pujuk dh