Suami dan mertua

Normal ke saya rasa tak adil sebab suami saya selalu utamakan mak dia bru anak dan saya. Kalau boleh nak tinggal terus dgn mak dia. Padahal kami dah menyewa rumah lain. Boleh tak bagi saya tips utk tegur suami. Saya banyak pendam dari luah sbb tiap kali ajak balik rumah sendiri banyak alasan dia. Saya pun nak ada privasi sendiri. Penat jaga hati orang. Hati sendiri tkda siapa yg kesah 😔

2 Các câu trả lời

Macam mana nak tegur suami sama2 uruskan anak? Saya tahu dia penat kerja. Tapi weekend dia boleh main bola, mancing lepak.. saya? Setiap hari saya buat kerja rumah ngasuh anak tanpa ada rehat. Salah ke saya menyuarakan isi hati saya pada dia? Banyak kali ajak beebincang tapi suami saya memilih utk mengelak sampai sanggup tunggu saya tidur baru masuk bilik. Hmm

Ibu mertua dah takde suami dan anak2 yang lain ke?