Makan banyak

Normal ke saya makan pagi nasi lemak pukul 10am.. ptg makan nasi pukul 3.30pm.. tak sampai sejam saya dah rasa perut kosong mcm baru bangun tidur. Normal ke? 8w 5d

8 Các câu trả lời

1st trimester sy pun mcm tu mkn kerap sbb asyik lapar. Mlm2 pukul 2-3 pagi pun bangun cari mkanan klu tak x boleh tidur. Tp masuk 25w dah kurang mkn... Skrg 28w back to normal. 2 kali shj mkn nasi

2y trước

Wow ! Semoga sihat selalu puan 🥰 thanks for your sharing !

hahaha yaaa sis , sy sebelum ni mual truk, lps tu muntah yg pelik nyaa bru je makan nak muntah tapi x kluar pun, air je sikit mgkn bby dah ngapp hehe

awk mcm sy. tp sy setiap 3 jam dh lapar balik 😂 sampai jem kepala pk nak makan apa lepastu. silap mkn muntah balik. redha dan korban demi anak hehe

2y trước

Saya pula nak makan pedas dgn masam skrg. Masa sebelum preggy memang jenis x tahan pedas. Hebat kuasa Allah.

normal sis,sy pn mcm tue kdg smpai trsa prut pedih mcm xmkn lg...pdhal dh mkn pn,sabar lah sis baby tgah nk membesar mmg kuat mkn..

2y trước

Thanks mommy for your sharing 🥰

Normal sis. Makin banyak bulan makin cepat rasa lapar tu. Macam saya asal bangun tido je lapar. Asal lapar je baru bangun tido 😂🤣

2y trước

Sama bangun je tidur perut mcm puasa 😂

Baru 1st trimester dah macam tu.. Masuk 3rd trimester lagi cepat lapar.. Silap² selang 30 minit asik lapar macam sy 😂😂

2y trước

Saya makan je tak sampai sejam lapar lg 😂

normal sis. jadual makan saya setiap kali pregnant, setiap 2jam mesti makan nasi. lepas 2 jam je menggigil2 mcm nak pitam.

2y trước

Saya kuat juga makan nasi bg biskut tknk 😂😂 baby betul suka makan nasi

sy smpai skrg mcm tu sis. smpai stress dibuatnya. tp sy ganti dgn susu campur dgn susu c2joy baru rasa lapar dtg normal

2y trước

hahahah redha je la😂