31w sampai rini 32w

Normal ke sakit tulang pelvis, sakit dari 31 w sampai harini 32w 6d nak masuk 33w dh masih sakit, time nak jalan sakit, time nak tukar posisi tidur lagi sakit#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 Các câu trả lời

normal sis , saya dah 36weeks hadap benda sama . biasala sis dah nak dekat dekat ni , saya buat senaman untuk legakan sekejap rasa sakit . kena banyak banyak berjalan tau , semoga dipermudahkan urusan kita

2y trước

Aamiin, baiklh sis trma ksih

Sama la sis..sy start masuk third trimester ni sakit tu mcm kena hiris².. dgn luka gastrik lg mencucuk cucuk.. ni kena jumpa pakar dah sbb sakit teramat sgt bhgian perut tu

Saya pun start 30w dah sakit pressure je dkt pelvis lagi lagi bangin tidur. Saya rasa normal je tu now 35w pun still tak selesa

2y trước

Tu lah, time nk bgn tdo skit ya amat

Ya saya macamni. Aduii bercinta betul Nak alihkan badan kiri/kanan😅 dgn baby suka mengeras sakit perut saya🤣

normal. sy dari 2nd trimester dah rasa. skrg dah 35w. makin sakit. kena banyakkan jalan, jgn duduk je.

2y trước

sama la sis..

Normal bila msk 3rd trimester. Nk msk 9 bln lg teruk.. moga dimudahkan urusan

Wahhh dah nak dekat due date la! All the best sis and kuatkan semangat ya!

2y trước

Tengkiu sis🌹

normal sis...sama lah kita ..bnykkn sabar ye ..moga dpermudhkn urusan

2y trước

Aamiin, baiklh sis