33 minggu Sakit bwah perut dan tulang kemaluan

Normal ke sakit tulang kemaluan dan sakit ari2 yg kt bwah perut tu lepas tu sakit tu brpindah ke tepi perut kanan dan kiri setiap malam ..nk bngun,dduk dan nk berjaln pun sakit..tiap2 malm menngis tahan sakit smpai suami ingtkn nk bersalin da.. Ad yg boleh share pengalaman x? Due date sy 07/09/2023 #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

normal sis.trimester akhir mmg mcm tu sbb bby mkin mmbesar.ruang mkin bnyak guna.berat pn mkin bertambah.so kita akan rase pressure area bwah tu.lgi rasa kalau kita aktif bergerak.kenali brixton hicks(kntraksi palsu) kalau ada.kire regular atau random je kalau regular pegi klinik /hospital utk buat details check.tkot air ketuban ada msalah ke .

11mo trước

aaaminn..tq sis tips tu..smoga dipermudahkan urusan sis jgak..