Sakit Breast Trimester 3

Normal ke sakit breast n lenguh2 skrg 28weeks, pakai bra sakit tak pakai pun sakit bwh breast. Rasa berat lagi dari perut ? Simptom nak ada susu badan ke?

2 Các câu trả lời

Yes, tuam2.. Klu mandi air panas2 sambil urut2 pun ble rasa lega sikit..

5y trước

Saya dh pg klinik sbb saya sakit sgt sampai breast merah2 dan demam semalam. Doc kata saya kena infection susu, skrg on antibiotik for a week. Doakan saya

Biasa la tu.. Akn lg bengkak bila dah 34weeks ke atas..

5y trước

Saya baru lps research skit, kita tuam dgn ais utk bg lega. And then saya pakai bra menyusu. Myb sbb saya tk pakai bra dirumah yg sebbkan rasa berat n sakit.