Sakit pinggang sampai ke paha

Normal ke pregnant skit pinggang sampai ke paha 29 week

2 Các câu trả lời

same like me.. now 30 week.. start sakit pinggang smpai ke peha since 27/28 week... kalau baring nk pusing badan ssh sgt..rase sakit gile😖 i asked doctor before n she said normal sbb baby sedang membesar... lagi sakit when baby always gerak2 dlm perut... bertabah je la😩 everynight b4 sleep i akn sapu yoko2... bleh kurgkan sikit rase sakit tu... u cn try also

Banyakkan minum susu, jaga postur badan, jangan buat kerja berat2