hai nak tanya

normal ke pregnant 5 weeks ni badan rasa malas jee nak buat kerja asek nak baring nak lelap je rasa lagi2 time puasa ni. nak masak pun takde mood. atau saya yg terlampau manjakan diri saya sangat 😪

21 Các câu trả lời

Samalah mcm sy sis, rasa malas, letih lesu je. Nasib suami memahami . Sy tak puasa pun letih apalagi kalau puasa

Tak pe sis normal tu.. Perubahan badan dan hormon.. Saya pon kerap mcm tu nak lelap je pantang nampak katil..

Sy first trimester pun tidoooo je. Pastu muntah2. Masuk bulan ke 4 baru ok sikit. Okay tu insyaAllah

maybe pembawakan budak .sy pn ada je rasa malas tu..tp bab rumah jela..bab kerja, sy mcm ligat jg.

Sy rasa normal..😅sy pun mngalami rasa mual xselesa..smpai rasa xlarat msak..nk bedrest je..

normal.. sy dlu xde la kuat tido sngt. pregnant je nk barinngg je. x pe bnyk berehat sis..

sama sy pun 5w++ ni asyik mnguap..nk melentok jr dkt meja ofis aduii...lpstu rasa mual².

normal sis..mmg jd seorg pemalas klu pregnant,nak2 lg klu masak😋🤭 sy mcmtu la.hihi

Memang tido jaaa awak, rest Baby baru duk nak menjadi tuu

normal, saya dulu pon mcm tu...