kencing kotor

normal ke preggy ni kena kencing kotor , masa awal2 tahu pregnant pon kena kencing kotor skrg dh 11 minggu pon kne lagi 😭

3 Các câu trả lời

Jaga pemakanan puan, saya mula2 nurse suspek kencing kotor, lepas sebulan appoinment check urine alhamdulillah semua elok, masa amek urine tu make sure lap dulu kemaluan, and saya amalkan minum air putih banyak waktu pagi, pemakanan kita pun kena jaga, kurangkan makanan bergula

saya baru kluar spital shah alam sis,, kencing kotor jugak,, masa 12 minggu,, ni pun tgah amalkan minum air masak banyak n air barli,,, masih sama,, drip dah berbotol2 kat spital,, kencing kotor tahap 4+ makin naik plak padahal nk berbotol air mineral minum

mmg mudah kena..jd minum air masak bnyk hari².. minum barli