Kencing kotor

Ibu sini tahu cara hilangkan kencing kotor? Dan siapa tahu sbb apa sy ad kencing kotor ni setiap prgi klinik msti nurse ckp kencing kotor, 19minggu ad kencing kotor saya risau kalau ad apa2 kena kat baby #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

minum air barli yg buattan sendiri means beli barli yg belum masak masak sendiri dkt rumah kurangkan gula dlm barli. tips dari nurse. dan sebelum nak kencing basuh dulu miss v lepastu baru kencing . tiap kali pergi klinik i guna tips ni alhamdulillah urine cantik .

Kencing kotor dan ada kuman dlm kencing tu perkara yg sama kan? Sy dh dpt ubat kena makan tiap hari sbb ada protein dlm kencing sy. Dr ckp ada kuman dlm kncing sy so dia pesan minum air masak byak2 dn kawal pemakanan.

sy prnh kne kncing ktor mse ngndung ank first dlu , sy mnum air barli Alhamdulillah next checkup xde dh kncing ktor

3t trước

alhamdulilah Terima kasih sis.

sis minum air masak banyak²