Newborn kerap berak

Normal ke newborn kerap berak.. newborn sy 12 hari...dlm 7@8 kali Shri dia berak normal ke ibu2 semua...baby sy kerap breastfeeding..#bantujawab #ingintahu #firstmom #AskingAsAMom

2 Các câu trả lời

Berak anak tu macam mana. Ada bijik bijik macam bijik sawi tak? Ke totally cair? Kalau totally cair tu cirit birit. Dulu saya pun ingat okay. Sehari 5 kali berak. Sekali bawak pergi klinik, klinik refer emergency hospital sebab baby cirit birit. Doc siap cakap 5 kali tu banyak. Newborn average berak sehari 2-3 kali. Boleh refer Bristol Chart kat Google. Berak baby sepatutnya no 5 & 6. Masuk 7 yang totally liquid tu dah tak normal.

Ada jaundice tak? Kalau ada, bagus lah. Memang itu yang kita nak.