Najis Bayi Warna Hijau(Baby 3bln28hri)

Maaf gambar agak kotor. Baby sy mixfeeding tp lagi banyak fm dripda bf. sebelum ni sy bagi mnum susu dupro dan dutchbaby, 4hri 5hri baru berak dan sembelit teruk,najis wrna hjau kuning dan agak pekat.. Tapi skg sy bagi susu Lactogen, so far dlm 2hari dia akan berak tp najis wrna hijau, kuning nya takde.. Normal ke? Sy kena tukar susu lagi ke yer? #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

Najis Bayi Warna Hijau(Baby 3bln28hri)
2 Các câu trả lời

Susu lactogen mmg berak warna ni sis. Sbb susu ni tinggi zat besi ☺️ So it's normal.

10mo trước

Yup takpayah tukar susu dah. Continue je susu ni mcm biasa ☺️

no need tukar susu