gerakan baby

normal ke minggu ke 9 tak rasa apa2 pergerakan ? selalu minggu ke 9 ni janin mcm mana ye

4 Các câu trả lời

Normal sis,sy 19 weeks dh mula rasa gerakan c kecik, Alhamdulillah skg dh 20weeks,c kecik pun dh semakin aktif,apa lgi time2 baring2🤭, anak pertama, semoga sihat dan selamat sampai di lahirkan Aamiiin🤲🤲

Normal, 9 weeks tu kecik je lagi. Dah 20 weeks pun ada yg tk rasa pergerakan baby lg. plg selamat tunggu 20 weeks ke atas utk rasa, kalau first baby org ckp selalunya masuk 24 weeks ke atas.

normal wak☺️organ baby pn belom completed lagi 9mnggu😅 awak akan rasa dia masa pertengahan trimester kedua nnti🥰 sabar ye🥰

normal sis.