Nak tanya,dah buntu sekarang

Normal ke mengandung dah 5week tapi bila check upt line masih samar2,g check kt kk sama jgok samar2...doktor kata mybe sbb baru lgy msa tu dlm 3week,suh check balik nnti...tapi bila sy check dekat rumah kptsn sama jgok masih samar2,😔.... G check dekat kk kt kg suami mnggu lepas doktor kata negatif,sdngkn check kt rumah naik double line tapi line samar2...dah rasa down sgt2 sekarang...normal ke kalau macam nie? #1stimemom #mommybuntu

2 Các câu trả lời

Relax je sis..result upt yg 3second ptama klu double line bleh caya..klu dah lme bru nmpk double line tue false result..jgn stress xgne jgk nnti efek kndgn klu ada..teruskan je mkn asid folic tiap pagi dgn perut kosong..its really helpful..huhu..lepas 2 minggu cek lagi..smoga ade rezQi..

Hi sis xyah risau sis jgn kerap sgt gi klinik nnti buat bertambah stress 5 weeks tu masih awal sgt cuba pergi kalo dah 8 weeks keatas.. selagi sis xde spotting or bleeding xde ape yg perlu sis risau yaa. Byk kan rehat jee. Fikir positif