Apps 9 week 3 days, scan 8 weeks

Normal ke mcm tu? Sy irregular period.. Klau ikutkan last period 10/7 and spptnya 9 week 3 days dah ikut hari ni.. Tadi pegi scan, nampak dah baby and heartbeat, dr ukur baru 8 weeks.. Ade tak ibu2 pernah mengalami mcm ni? 😅 Sy first mom.. #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy ikot tarikh last priod, 6 minggu. doc kira pon 6 minggu tp bila scan doc ukur nampak kantung je, doc cakap awal sgt ni baru 4 minggu. sbb priod tak regular jgk. doc ckp normal pengiraan tu lari sikit bila irregular priod. so nanti lg 3 mggu baru doc suruh scan lagi then ukur smula utk dptkan kiraan yg sebenar. its normal sis ❤️

10mo trước

Tu laa sis.. 😅 Biasa la 1st time ni mcm2 fikir.. Semoga baik2 sj smuanya.. Aamiin2..

kalau irregular period mmg normal je. xperlu risau

10mo trước

Ouh..sy risau sbb ada 2 tarikh jangkaan bersalin.. Sbb sy tak buka buku pink lg.. Or maybe nnt akan scan balik kat KK ke?