Perut rata

Normal ke masuk 14wk perut jd rata mcm before pregnant?Sbb sebelum ni alahan teruk and bloated. Start 13wk mual dtg time ptg or mlm je mcm gastrik tu. Sbb ramai ckp first mom mmg lambat sikit boleh rasa baby kicking kan?N*pple pon tak ngilu kdg² je?Jadi sy mcm tertanya² baby sy okay ke?Sy ttc before ni tu yg banyak persoalan#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

normal je. saya skrg 12w loya teruk, 24jam loya, gastrik, perut kembung, byk kali kenyang2. ni pregnant kedua saya. perut rata tu normal. baby bump akan nampak masa 7 bulan atas waktu saya anak sulung dulu. kicking yg betul2 akan rasa 28w, bawah tu mcm kena cuit2 je

Normal