19weks pregnancy

normal ke masa details scan 19w , doktor tk scan muka anak sbb doktor cakap mulut anak 19w belum penuh lagi ? and dekat jantung anak ada 1 titik putih ?

1 Trả lời

detail scan seeloknya scan time 21w- 23w. sebabnya haritu, sonographer ada bgtau saya kalau bawah 21w tak digalakkan scan lagi sebab bukan waktu ideal walaupun ada doktor yang sarankan buat time tu. sonographer tu bgtau saya sebab saya bgtau saya 21w tapi masa buat detail scan, kepala baby saya nampak macam 19w time tu ( punca nampak kecik tu sebab air ketuban kurang ) . sebab nampak macam 19w tu dia kata seeloknya scan time 21w ke atas