Lepas bersalin

Normal ke lps bersalin Rasa ngilu bahagian Faraj...kdg2 time duduk..kdg2 time bangun dri duduk pon terasa..berdiri pon sama..Rasa dia bkn pd jahitan..tpi bahagian Faraj...#bantujawab

1 Trả lời

Dah berapa bulan bersalin? Saya 4 bulan lepas bersalin baru rasa betul betul okay. Sebelum tu ada rasa ngilu juga. Nak nak kalau saya angkat periuk yang berat.

3t trước

I see. Ya normal walaupun luka dan jahitan tu okay. Awak buat lah senaman kegel untuk kuatkam balik otot.