Bersama 1 hari sbelum haid bleh hamil ?

Normal ke lepas bersama rasa mcm segugut dh lewat period 4 hari...rasa mcn kembung pun ada...tolongg bgi pendapat momiess...

2 Các câu trả lời

rezeki mne²,, bleh jd je mse tu sis subur.. klau dh miss period lame sgt. try upt. klau nmpk line tp x terang. try lg dua mnggu. test waktu sbuh. mse tu hcg tnggi.. smga ad rezeki sis 😊

boleh jika waktu bersama tu waktu subur sis.. #28Dec2020 #IbuRA #23Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec